Fiksu ostos-verkkokaupassa pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä ostamiinsa tuotteisiin. Jos sinulla on ongelmia toimituksen tai tuotteen kanssa, tai jos sinulla on muita huolenaiheita, lähetä meille sähköpostia, niin tiimimme auttaa sinua mahdollisimman pian.

Muista kirjoittaa osoitteesi kokonaisuudessaan. Jos osoitteesi on puutteellinen, pakettiasi ei ehkä pystytä toimittamaan tai emme välttämättä voi käsitellä tilaustasi.

Palautusehdot

  1. Olet tyytymätön tilaukseesi

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen enintään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottopäivästä lähtien. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja hyväkuntoinen. Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kuluista, paitsi jos palautus kuulu valmistusvirhetakuun piiriin tai jos palautuksen syynä on aiheuttamamme virhe.

HUOM: Toimituskuluja ei palauteta.

 2. Vaurioituneet tai huonolaatuiset tuotteet

Jos tilaamasi tuote on viallinen tai ei toimi kunnolla, ilmoitathan siitä meille. Ratkaistaksemme ongelman mahdollisimman nopeasti, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@fiksuostos.com. Liitä mukaan valokuva, josta näkyy tuotteen heikkolaatuisuus tai vahingoittunut alue. Kuvaa esine tasaisella pinnalla siten, että tuote-etiketti ja vaurioitunut alue näkyvät selvästi. Lähetämme sinulle korvaavan tuotteen heti, kun vahvistamme, että tuote on vaurioitunut tai ei toimi oikein. Sinun ei tarvitse palauttaa viallista tuotetta. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua tilauksesi kanssa sekä virheiden karsimiseksi tulevaisuudessa.

Peruutus

Lähettämättömien tilausten peruutus

Voit peruuttaa tilauksesi, jos se on tehty alle 1 tunnin kuluttua. Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@fiksuostos.com. Lisää viestiin tilausnumerosi, jotta voimme ratkaista ongelman mahdollisimman nopeasti.

Takuu

Tämä takuu kattaa vain valmistusvirheet, eikä se kata:

  • Vahingosta johtuneita vaurioita
  • Riittämätöntä huolenpitoa
  • Normaalia kulumista
  • Auringon aiheuttamia värien ja materiaalien vaurioita
  • Myynnin jälkeisiä muutoksia

Emme hyväksy palautuksia tai vaihtoja tuotteille, jotka ovat altistuneet vedelle.

Palautusehdot

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit pyytää hyvitystä.

Hyvitämme sinulle ostoksesi seuraavissa tilanteissa :

Voit saada täyden hyvityksen, jos

  • ostamasi tuote on täysin toimimaton tai vahingoittunut.
  • et saanut tuotetta 40 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

HUOM: hyvitykset näkyvät tililläsi 3-5 työpäivän kuluessa.

Postikulut

Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista lähetyskuluista. Toimituskuluja ei palauteta. Jos saat hyvityksen, vähennämme palautuskustannukset hyvityksestä.

Vaurioitunut tuote / heikko laatu

Jotta voisimme selvittää ongelman nopeasti, lisääthän viestiisi valokuvan, josta näkyy tuotteen heikkolaatuisuus tai vahingoittunut alue. Auta meitä kuvaamalla esine tasaisella pinnalla siten, että tuote-etiketti ja vaurioitunut alue näkyvät selvästi.

Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua tilauksesi kanssa sekä virheiden välttämiseksi tulevaisuudessa.

Tilauksen seuranta

Jokaiselle tilaukselle

30 päivän palautustakuu

30 päivän rahat takaisin -takuu

Asiakaspalvelu

Saatavilla 24/7

Turvallinen maksaminen

Klarna / MasterCard / Visa