🎅 JOULUN SUURI ALENNUSMYYNTI! Jopa 50% POIS kaikista tuotteista. Saadaksesi tilauksesi ennen joulua, tilaa ennen 2. joulukuuta.

🎅 JOULUN SUURI ALENNUSMYYNTI! Jopa 50% POIS kaikista tuotteista. Saadaksesi tilauksesi ennen joulua, tilaa ennen 2. joulukuuta.

Palautuskäytäntö

Palautuskäytäntö

Fiksu ostos-verkkokaupassa pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä ostamiinsa tuotteisiin. Jos sinulla on ongelmia toimituksen tai tuotteen kanssa, tai jos sinulla on muita huolenaiheita, lähetä meille sähköpostia, niin tiimimme auttaa sinua mahdollisimman pian.

Muista kirjoittaa osoitteesi kokonaisuudessaan. Jos osoitteesi on puutteellinen, pakettiasi ei ehkä pystytä toimittamaan tai emme välttämättä voi käsitellä tilaustasi.

Palautusehdot

  1. Olet tyytymätön tilaukseesi

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen enintään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottopäivästä lähtien. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja hyväkuntoinen. Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kuluista, paitsi jos palautus kuulu valmistusvirhetakuun piiriin tai jos palautuksen syynä on aiheuttamamme virhe.

HUOM: Toimituskuluja ei palauteta.

 2. Vaurioituneet tai huonolaatuiset tuotteet

Jos tilaamasi tuote on viallinen tai ei toimi kunnolla, ilmoitathan siitä meille. Ratkaistaksemme ongelman mahdollisimman nopeasti, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact@fiksu-ostos.com. Liitä mukaan valokuva, josta näkyy tuotteen heikkolaatuisuus tai vahingoittunut alue. Kuvaa esine tasaisella pinnalla siten, että tuote-etiketti ja vaurioitunut alue näkyvät selvästi. Lähetämme sinulle korvaavan tuotteen heti, kun vahvistamme, että tuote on vaurioitunut tai ei toimi oikein. Sinun ei tarvitse palauttaa viallista tuotetta. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua tilauksesi kanssa sekä virheiden karsimiseksi tulevaisuudessa.

Peruutus

  1. Lähettämättömien tilausten peruutus

Jos haluat peruuttaa tilauksen, jota emme ole vielä toimittaneet, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact@fiksu-ostos.com. Lisääthän viestiin tilausnumerosi, jotta voimme ratkaista ongelman mahdollisimman nopeasti.

2. Toimituksessa olevien tilausten peruutus

Jos haluat peruuttaa tilauksen, joka on jo kuljetuksessa, otathan meihin yhteyttä. Emme voi peruuttaa tilausta tässä vaiheessa, joten sinun on kieltäydyttävä vastaanottamasta sitä sen saapuessa. Hyvitämme maksusi vähennettyämme toimituskulut. Suoritamme hyvityksen heti, kun paketti aloittaa paluumatkansa.

Takuu

Tämä takuu kattaa vain valmistusvirheet, eikä se kata:

  • Vahingosta johtuneita vaurioita
  • Riittämätöntä huolenpitoa
  • Normaalia kulumista
  • Auringon aiheuttamia värien ja materiaalien vaurioita
  • Myynnin jälkeisiä muutoksia

Emme hyväksy palautuksia tai vaihtoja tuotteille, jotka ovat altistuneet vedelle.

Palautusehdot

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit pyytää hyvitystä.

Hyvitämme sinulle ostoksesi seuraavissa tilanteissa :

Voit saada täyden hyvityksen, jos

  • ostamasi tuote on täysin toimimaton tai vahingoittunut.
  • et saanut tuotetta 40 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

HUOM: hyvitykset näkyvät tililläsi 3-5 työpäivän kuluessa.

Postikulut

Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista lähetyskuluista. Toimituskuluja ei palauteta. Jos saat hyvityksen, vähennämme palautuskustannukset hyvityksestä.

Vaurioitunut tuote / heikko laatu

Jotta voisimme selvittää ongelman nopeasti, lisääthän viestiisi valokuvan, josta näkyy tuotteen heikkolaatuisuus tai vahingoittunut alue. Auta meitä kuvaamalla esine tasaisella pinnalla siten, että tuote-etiketti ja vaurioitunut alue näkyvät selvästi.

Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua tilauksesi kanssa sekä virheiden välttämiseksi tulevaisuudessa.

 

Ostoskärry
Start typing to see products you are looking for.