Shopping Cart

Tästä päivästä alkaen emme voi taata tilausten toimitusta jouluksi. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Tietosuoja

Tuotteiden ostaminen

Maksaminen: Jos ostat kauppatavaraa Fiksu ostos-palvelun kautta, sinun on annettava Fiksu ostos-palvelulle luottokorttitiedot tai toisen maksutavan tiedot. Vakuutat ja takaat Fiksu ostos-palvelulle, että nämä tiedot ovat oikeita, ja että sinulla on lupa käyttää kyseistä maksutapaa. Kaikki verot, jotka liittyvät tuotteiden ostamiseen palvelun kautta, ovat sinun vastuullasi.

Menetys ja peruutus: Kaikkien tilaamiesi tuotteiden omistusoikeus ja menetysriski siirtyvät sinulle, kun toimitamme tilauksesi kuljetusyhtiölle. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen mistä tahansa tuotteesta mistä tahansa syystä.

Yksityisyytesi

Fiksu ostos-palvelun omistaa ja ylläpitää Fiksu ostos. Fiksu ostos on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Fiksu ostos -palvelussa emme koskaan jaa asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille. Käytämme antamiasi tietoja esimerkiksi vastaamaan pyyntöihisi, mukauttamaan tulevaa ostokokemustasi, parantamaan myymälöitämme, ja kommunikointiin kanssasi. Yritämme aina mukauttaa ja parantaa Fiksu ostos -ostokokemustasi.

Huomaathan, että verkkosivuston käyttöösi sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä (“Käytäntö”) ja verkkosivuston käyttöehtoja (“Käyttöehdot”). Tässä käytännössä sana tai termi, joka kirjoitetaan isolla kirjaimella, on määritelty käyttöehdoissa tai muualla käytännössä.

Käytännössämme selitetään, mitä tietoja keräämme verkkosivustollamme, miten käytämme ja / tai jaamme näitä tietoja ja kuinka me säilytämme näitä tietoja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa osoitat hyväksyväsi tämän käytännön. Jos et hyväksy tämän käytännön ehtoja kokonaan tai osittain, sinun ei tulisi käyttää tätä verkkosivustoa. Huomaathan, että tätä käytäntöä sovelletaan vain verkkosivustollamme kerättyihin tietoihin, ei muista menetelmistä tai lähteistä kerättyihin tai saatuihin tietoihin.

Käytäntömme varmistaa, että kaikki meille antamasi tiedot ovat yksityisiä ja suojattuja. Alla on yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten meille antamiasi tietoja käytetään, ja mikä tärkeintä, miten niitä ei käytetä. Emme koskaan kerää sinusta arkaluonteisia tietoja ilman suostumustasi. Meidän hallussamme olevat tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Voit tarkistaa meillä olevat tietosi ottamalla meihin yhteyttä (tästä saattaa koitua hallinnollinen maksu). Poistamme tai korjaamme epätarkkuudet nopeasti.

Keräämämme tunnistettavissa olevat henkilötiedot

Keräämme tunnistettavissa olevia henkilötietoja eli PII -tietoja, jotka ilmoitetaan vapaaehtoisesti rekisteröinnin aikana, tai saadaan vastauksena tiettyihin tietopyyntöihin, jotka esitämme sinulle suoraan.

Voimme myös kerätä IP, eli internet-protokolla -osoitteesi diagnosoidaksemme palvelimemme ongelmia, ja hallinnoidaksemme verkkosivustoamme. IP-osoite on uniikki numeroyhdistelmä, joka määritetään tietokoneellesi, kun käytät Internetiä. IP-osoitettasi käytetään myös tunnistamaan sinut tietyn istunnon aikana sekä keräämään laajaa väestötietoa.

Voimme pyytää sähköpostiosoitettasi käyttäessäsi verkkosivustoamme. Lisäksi lahjakorttien ostamiseksi sinua voidaan pyytää antamaan jokin tai kaikki seuraavista henkilötiedoista : etu- ja sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite, syntymäaika, puhelinnumero, sekä maksutavan yksityiskohdat, kuten luottokorttitiedot.

Tunnistettavissa olevien henkilötietojen käyttö ja jakaminen

Kaikki henkilötiedot säilytetään vuoden 1998 tietosuojalain ja muiden Australiassa sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Käytämme henkilötietojasi antaaksemme sinulle tietoja Fiksu ostos -kaupasta, sekä tarjotaksemme palveluamme ja markkinoidaksemme itseämme sinulle. Käytäntömme on, ettemme myy tai välitä henkilökohtaisia tunnistetietoja muille kolmannen osapuolen organisaatioille, paitsi konserniyrityksillemme, ellei meitä vaadita niin petosten ehkäisemiseksi ja havaitsemiseksi. Emme koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi ulkopuolisille markkinointitarkoituksiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin ilman sinun etukäteen antamaasi suostumusta.

Voimme kuitenkin välittää henkilötietosi edustajillemme ja alihankkijoillemme, voidaaksemme käyttää tietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Voimme esimerkiksi käyttää kolmansia osapuolia, jotta he voisivat tarjota meille markkinointi- tai asiakaspalveluapua, tai voimme lähettää henkilötietojasi luottokorttiyhtiölle maksun käsittelemiseksi.

Pidätämme myös aina oikeuden paljastaa henkilötiedot, jotta voimme:

(a) noudattaa sovellettavaa lakia;

(b) vastata valtion tiedusteluihin (tai muihin laki-, valtion- tai valtionhallinnon tai paikallishallinnon virastojen tai Internet-suojavirastojen tiedusteluihin);

c) noudattaa voimassa olevaa oikeudellista prosessia tai menettelyä;

(d) suojata oikeuksiamme tai omaisuuttamme, tätä verkkosivustoa ja / tai muita tämän verkkosivuston käyttäjiä.

Huomaathan, että osana yllä olevaa henkilötietojen jakamista koskevaa listaa, saatamme lähettää tietojasi kansainvälisesti, myös Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin. Joissakin ETA: n ulkopuolisissa maissa ei ehkä ole riittäviä, tai ollenkaan, tietosuojalakeja, tai henkilötietoja ei välttämättä ole suojattu samassa määrin kuin Australiassa. Antamalla henkilötietosi meille tiedostat, sillä edellytyksellä että me olemme käyttäneet tietojasi tässä käytännössä määritellyillä tavoilla, että me emme ole vastuussa siitä miten henkilötietojasi vastaanottavat ja käsittelevät kolmannet osapuolet käyttävät tietojasi.

Evästeet

Käytämme evästeitä, jotka tallentavat tietoja tietokoneellesi verkkoselaimesi kautta. Monet verkkosivustot tekevät näin, koska evästeet antavat verkkosivuston julkaisijalle mahdollisuuden tehdä hyödyllisiä asioita, kuten selvittää, onko tietokone (ja todennäköisesti sen käyttäjä) käynyt sivustolla aiemmin. Pystyt yleensä muokkaamaan selaimesi asetuksia estääksesi evästeiden käytön. Jos teet tämän, palvelu (ja verkkosivusto) ei välttämättä toimi oikein. Evästeisiin tallennettuja tietoja käytetään tunnistamaan sinut. Tämä auttaa meitä tarjoamaan tehokasta palvelua, sekä antaa mahdollisuuden seurata verkkosivustomme kävijöiden käyttäytymismalleja.

Kolmannen osapuolen mainostajat tai mainospalvelimet saattavat myös sijoittaa tai tunnistaa ainutlaatuisen evästeen selaimeesi tarjoamalla mainoksia verkkosivustollamme (jos sellaisia on). Kolmansien osapuolien mainostajien tai mainospalvelimien evästeiden käyttöön ei sovelleta verkkosivujemme tietosuojakäytäntöä, vaan heidän omia tietosuojakäytäntöjään. (Huomaa, että verkkosivuston käyttöä ei ole tarkoitettu eikä suunnattu alle 18-vuotiaille lapsille.)

Sähköpostit

Huomaathan, että voimme lähettää sinulle sähköpostia seuraavista syistä:

Osana palvelua. Voimme esimerkiksi lähettää sinulle sähköpostia:

• Ilmoittaaksemme sinulle tilisi tiedot rekisteröinnin jälkeen.
• Muistuttaaksemme sinua tarjoamistamme palveluista (etenkin, jos et ole vielä. käyttänyt palveluitamme tai et ole käyttänyt niitä pitkään aikaan).
• Lähettääksemme sinulle pyytämiäsi tietoja tai tositteita.
• Lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä.
• Lähettääksemme sinulle kampanjatarjouksia
• Lähettääksemme sinulle Fiksu ostos -palveluun liittyviä palveluita

Sinulla on kuitenkin aina mahdollisuus peruuttaa mahdollisesti lähettämämme markkinointi- tai mainosviestit.

Turvallisuus ja tietojen säilyttäminen 

Keräämiämme tietoja säilytetään järjestelmissämme turvallisesti sisäisten turvallisuuskäytäntöjemme ja lain mukaisesti. Säilytämme tietoja kolmen vuoden ajan siitä alkaen, kun ne on ollut saatavillamme tai kun olemme viimeksi käyttäneet niitä. 

Kohtuullisista varotoimista huolimatta, emme ehkä pysty estämään kolmansien osapuolten luvatonta pääsyä verkkosivuston ja / tai käyttäjien välillä siirrettyihin tietoihin tai tällaisten tietojen tahatonta paljastumista kuljetuksen aikana. Käyttäjät tiedostavat tämän riskin käyttäessään verkkosivustoa. 

Siirto tietyissä olosuhteissa

Tilanteessa, jossa tapahtuu yrityksen myynti, sulautuminen, yhdistäminen, hallinnan muutos, merkittävän omaisuuden siirto, Fiksu ostos-yrityksen uudelleenjärjestely tai selvitystila, voimme oman harkintamme mukaan siirtää, myydä tai luovuttaa tällä verkkosivustolla ja sen kautta kerättyjä tietoja (mukaan lukien rajoituksetta, henkilötodistukset ja muut tiedot) yhdelle tai useammalle asiaankuuluvalle kolmannelle osapuolelle.

Asiakaspalvelu

Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai epäilyksiä tai jos haluat pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka ovat Fiksu ostos -yrityksen hallussa.

Vastuuvapauslauseke

Ostaessaan tuotteita tältä sivulta, asiakas tiedostaa ja hyväksyy, että tuotteiden maksu siirretään kolmannen osapuolen maksujärjestelmään. Asiakkaan taloudelliset perustiedot voidaan tuoda ilmi kolmannen osapuolen maksujärjestelmälle ja sen hallinnoivalle tai valvovalle taholle. 

Kaikki tiedot, jotka siirretään kolmannen osapuolen maksujärjestelmään ja sitä hallinnoivalle tai valvovalle taholle, on hallinnoitava sen tietosuojakäytännön ja tässä esitettävien käyttöehtojen mukaisesti.  

Asiakas luopuu kaikista oikeuksista nostaa oikeudenkäynti kolmannen osapuolen maksujärjestelmää ja sen hallitsevaa tai valvovaa tahoa vastaan, koskien tahon kykyä vastaanottaa maksuja verkkosivuston toiminnasta liittyen verkkosivuston ylläpitäjän toimittamiin tuotteisiin verkkosivustolla suoritettujen maksujen seurauksena. 

Muutokset tähän käytäntöön

Huomaa, että tämä käytäntö on osa tämän verkkosivuston käyttöehtoja ja osa sinun ja meidän välistä sopimusta. Voimme ajoittain muuttaa tätä käytäntöä kokonaan tai osittain oman harkintamme mukaan. Kaikki tähän käytäntöön tehdyt muutokset tulevat voimaan heti, kun muutettu käytäntö julkaistaan tällä verkkosivustolla. Muutoksen luonteesta riippuen voimme ilmoittaa muutoksesta: (a) verkkosivuston kotisivulla tai (b) sähköpostitse, jos meillä on sähköpostiosoitteesi. Kaikissa tapauksissa jatkamalla verkkosivuston käyttöä muutosten jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen tällaiset muutokset. Jos et hyväksy tämän käytännön ehtoja, joita voidaan ajoittain muuttaa kokonaan tai osittain, sinun on lopetettava verkkosivuston käyttö.

Fiksu ostos -palvelujen omistusoikeudet

Palvelun sisältö, ohjelmisto ja tavaramerkit: Sinulla on lupa käyttää Fiksu ostos -palvelua vain liiketapahtumien suorittamiseen Fiksu ostos -yrityksen kanssa. Et saa käyttää mitään automaattista tekniikkaa minkään tietojen kaapimiseen, tietojenlouhintaan tai keräämiseen Fiksu ostos -sivulta tai muuten käyttää Fiksu ostos -palvelua mihinkään luvattomaan tarkoitukseen.

Jos Fiksu ostos on estänyt pääsysi Fiksu ostos palveluun (mukaanlukien estämällä IP-osoitteesi), sitoudut siihen, ettet toteuta mitään toimenpiteitä eston kiertämiseksi (esimerkiksi peittämällä IP-osoitteesi tai käyttämällä välityspalvelimen IP-osoitetta). Fiksu ostos -palvelun taustalla oleva tai sen yhteydessä jaettu tekniikka ja ohjelmistot ovat Fiksu ostos -yrityksen, tytäryhtiöidemme ja kumppaneidemme omaisuutta (”ohjelmisto”). Sitoudut siihen, ettet kopioi, muokkaa, luo johdannaista teosta, käänteisesti järjestä, kokoa tai muuten yritä löytää mitään lähdekoodia, myy, luovuta, alilisensoi tai muutoin siirrä mitää oikeuksia ohjelmistosta.

Fiksu ostos -palvelu voi sisältää kuvia, taideteoksia, fontteja ja muuta sisältöä tai ominaisuuksia (”Palvelun sisältö”), jotka ovat suojattuja immateriaalioikeuksilla ja lailla. Lukuun ottamatta Fiksu ostos-yrityksen nimenomaista lupaa, sitoudut siihen, ettet  muokkaa, kopioi, kehystä, vuokraa, liisaa, lainaa, myy, jakele tai luo johdannaisia teoksia, jotka perustuvat Fiksu ostos-palveluun tai palvelun sisältöön kokonaan tai osittain.

Kaikenlainen Fiksu ostos -palvelun tai Palvelun sisällön käyttö muu kuin tässä erikseen valtuutettu on ehdottomasti kielletty. Fiksu ostos pidättää kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä asiakirjassa. 

Fiksu ostos -nimi ja logot ovat Fiksu ostos yrityksen tavaramerkkejä ja palvelumerkkejä (yhdessä ”Fiksu ostos -tavaramerkit”). Muut Fiksu ostos -palvelun kautta käytettävät ja esitetyt yritys-, tuote- ja palvelunimet ja logot voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä, jotka saattavat tukea tai olla sidoksissa Fiksu ostos -yritykseen tai liittyä siihen.

Minkään näissä käyttöehdoissa tai Fiksu ostos -palvelussa ei tule tulkita myöntävän mitään lisenssiä tai oikeutta käyttää mitään Fiksu ostos -tavaramerkkiä, jotka esitetään Fiksu ostos -palvelussa ilman meidän erillistä kirjallista lupaa kussakin tapauksessa.

Kaikki Fiksu ostos-yrityksen tavaramerkkien käytöstä syntynyt liikearvo on yksinoikeudella Fiksu ostos -yrityksen.

Kolmannen osapuolen aineisto: Fiksu ostos ei ole missään tapauksessa millään tavalla vastuussa minkään kolmannen osapuolen (mukaan lukien käyttäjät) sisällöstä tai materiaalista, mukaan lukien, muttei rajoittuen, sisällön virheistä tai puutteista tai menetyksestä tai vahingoista, jotka ovat syntyneet kaiken tällaisen sisällön ja materiaalien käytön seurauksena. 

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa, tällaisia sisältöjä tarjoavat kolmannet osapuolet ja materiaalien tarjoajat ovat näiden palveluehtojen nimenomaisia ja tarkoitettuja kolmannen osapuolen edunsaajia niiden omistaman sisällön ja materiaalin suhteen.

Fiksu ostos voi säilyttää sisältöä ja saattaa myös esittää sisältöä, jos laki niin vaatii tai, että tällainen säilyttäminen tai paljastaminen on kohtuudella tarpeen, (a) noudattaakseen oikeudellisia prosesseja, sovellettavia lakeja tai hallituksen vaatimuksia; (b) noudattaakseen näitä käyttöehtoja; (c) vastatakseen väitteisiin, joiden mukaan mikä tahansa sisältö rikkoo kolmansien osapuolten oikeuksia; tai (d) suojatakseen Fiksu ostos -yritystä, sen käyttäjien tai yleisön oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta.L

Tilauksen seuranta

Jokaiselle tilaukselle

15 päivän palautustakuu

15 päivän rahat takaisin -takuu

Asiakaspalvelu

Saatavilla 24/7

Turvallinen maksaminen

PayPal / MasterCard / Visa