Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Sitoudumme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Tuotteiden käsittelyaika vaihtelee tuotteesta riippuen, ollen usein 24 tuntia, mutta joskus jopa 5 vuorokautta tilauksesta. Kaikki tilaukset lähetetään 72 tunnin kuluessa käsittelystä, käyttämällä nopeinta saatavilla olevaa toimitustapaa sijaintisi mukaan.

HUOM! Tilauksia ei käsitellä lauantaisin eikä sunnuntaisin.

Keskimääräinen toimitusaika on 7-21 työpäivää paketin lähetyspäivästä. Saat vahvistusviestin ja seurantanumeron, kun tilauksesi on kuljetuksessa.

Poikkeustilanteissa (kuten postilakko, loppuvuoden juhlat, tai tällä hetkellä vallitseva COVID-19-epidemia) toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos tilauksesi ei saavu määränpäähän 40 työpäivän kuluttua, lähetämme sen sinulle uudelleen tai hyvitämme sen kokonaisuudessaan. Ei huolta, tätä tapahtuu vain 0,01% tapauksista.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta toimintamme jatkuu.

Olitpa sitten kotona, töissä, tai tien päällä, voit olla varma, että tilauksesi käsitellään turvallisesti ja erittäin huolellisesti.

Toimitusaikoja voidaan kuitenkin pidentää poikkeuksellisesti.

Erikoistapauksissa toimitukset voivat viivästyä, jotka ovat postilähetyksistä riippuvaisia ja jotka eivät ole meidän vastuullamme.

40 päivän jälkeen sitoudumme palauttamaan tilauksesi. Siksi pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä, kun kyseinen aika on kulunut palautusmenettelyn järjestämiseksi.

Suurten varastointi- ja työvoimakustannusten välttämiseksi tuotteemme sijaitsevat ulkomailla. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan samalla kun palvelemme sinua suomeksi.

Jos huomaat postinkantajan läsnäollessa, että tilaamasi paketti on  avattu, ilmoita siitä ja merkitse huolellisesti puuttuvat tuotteet ja määrät lähetysluetteloon.

 

Ota sitten välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottosivullamme olevan lomakkeen avulla. Asiakaspalvelijamme opastaa sinua vaiheissa, joita sinun on noudatettava tämän ongelman käsittelemiseksi. 

Jos lähetät meille viestin yhteydenottolomakkeellamme tai sähköpostitse, lupaamme vastata sinulle 48 tunnin sisällä.

Tätä ajanjaksoa voidaan kuitenkin pidentää uuden kokoelman lanseerauksen, alennusmyyntien, tai loppuvuoden juhlien aikaan.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottosivullamme olevan lomakkeen avulla.

Asiakaspalvelija antaa sinulle osoitteen, johon voit palauttaa tuotteen, sekä hyvityslaskun, jolla voit tilata valitsemasi uuden tuotteen.

Kyllä, luottokortilla tai PayPalilla maksaminen on turvallista. Käytämme suojattua SSL-palvelinta pankkitietojesi suojaamiseen.

Hyväksymme seuraavat maksukortit : luottokortit, Visa, Eurocard ja MasterCard. Maksutapahtuman jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Jos huomaat toimitusosoitteessasi virheen, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian yhteydenottosivullamme. Muutos voi olla vielä mahdollinen. Jos tuote on jo lähetetty, emme valitettavasti voi tehdä asialle enää mitään ja asiakas on vastuussa virheestään.

Kyllä, sinulla on 48 tuntia aikaa peruuttaa tilauksesi. Lähetä meille sähköpostia, niin peruutamme tilauksesi ja hyvitämme sinulle maksun kokonaisuudessaan.

Ehdottomasti! Hyväksymme Visa-, Mastercard- ja PayPal-maksut, nämä maksupalvelujätit eivät koskaan antaisi meidän jatkaa toimintaamme, jos meillä olisi paljon tyytymättömiä asiakkaita. Verkkokauppaamme seurataan ja monitoroidaan jatkuvasti.

Vaikka teemme parhaamme päivittääksemme tarjottavien tuotteiden luettelon, on mahdollista, että tuotetta ei tilapäisesti ole saatavilla. Kehotamme sinua palaamaan säännöllisesti verkkokauppaamme tarkistaaksesi saatavuuden.

Verkkokauppaan rekisteröityneen asiakkaan henkilökohtaiset tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta, vuokrata, tai myydä kolmansille osapuolille. Tietosuojakäytäntömme päivitetään säännöllisesti ja se on nähtävillä tietosuojaselosteessamme. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos et löydä vastausta etsimääsi sivustoilta.

Ostoskärry
Start typing to see products you are looking for.